• Könyv

Itt vedd meg a könyvet!

Könyv

 • Cikkszám: BP-01
 • Bepisil a gyermeke? Esetleg Önnek van vizelet-visszatartási problémája? Ebben a könyvben választ kaphat a miértjére. Élvezetes stílusban, mindenki számára érthető formában, sok-sok személyes beszámolóval illusztrálva a probléma megoldásához ad segítséget a szerző. Csorbai Judit hosszú évek saját szakmai tapasztalatát és tudományos eredményeit gyűjtötte össze és adja közre ebben a hiánypótló  műben, a segítségre szoruló olvasó hasznára és tanulságára."

  - Dr. Nagy Ferenc urológus onkológus főorvos


  Kinek szól a könyv?

  • Akinek bepisil a gyermeke
  • Aki felnőttként vizelet-visszatartási problémával küzd
  • Aki szeretné tudni a bepisilés okát
  • Aki szeretné, ha megszűnne a bepisilés
  • Aki szeretné megelőzni, hogy szobatiszta gyermeke újra bepisiljen
  • Aki szakmájánál fogva gyermekekkel foglalkozik


  Miről szól a könyv?

 • A könyv a gyermekkori bepisilés fajtáival, okaival és kezelési lehetőségeivel foglalkozik. A kezelési lehetőségeken belül számtalan konkrét tanács és ötlet, esettanulmány, az érintettek tapasztalatai és sikertörténetek is olvashatóak.

 • Ezt követően sorra veszi a felnőttkori akaratlan vizeletvesztés fajtáit, okait, tüneteit és panaszait. Ismerteti a lehetséges kezelési fajtákat, módszereket. A helyes életmódra fókuszálva azokat a lehetőségeket emeli ki, amelyek a vizelet-visszatartási problémák enyhítését és megoldását segíthetik. Mindez sok konkrét esettel, egyéni tapasztalattal és sikertörténettel tarkítva.

 • A záró fejezet praktikus tanácsok és kipróbált ötletek segítségével pozitív gondolkodásra ösztönöz. Erre azért van szükség, hogy a problémák ellenére teljes értékű életet lehessen élni. Ez a fejezet sem mentes a sikertörténetektől.


 • A könyvben több, mint száz egyedi eset található. Orvos, pszichoterapeuta, óvónő, tanítónő és pszichológus adta közre a tanulságos és gyakran megdöbbentő esetek egy részét. Sok szülő is megírta gyermeke bepisilésének kezelését és saját, bevált módszereiket. Azok közül, akik felnőttként küzdenek a problémával, szintén többen megosztották meglepő, olykor szívszorító esetüket.

  A rengeteg megtörtént eseten keresztül jól érzékelhető a probléma komolysága és a téma tabu jellege.

  Ki a szerző?

  Csorbai Judit - aki végzettségeit tekintve tanítónő, óvónő, életmód-tanácsadó és terapeuta. Évekig saját vállalkozást vezetett, ahol 2-10 éves korú gyermekek nevelésével foglalkozott. Közel húsz éve óvónő, mellette több, mint hét éve terapeutaként is tevékenykedik.


  Hogyan jött létre a könyv?

  Az aggódó szülők gyakran kértek tőle tanácsot a bepisiléssel kapcsolatban. Kutatást végzett a témában, kereste az okokat és a megoldási javaslatokat. Külföldi szakirodalomból tájékozódott, szakemberekkel konzultált. Az összegyűjtött szakmai anyagból hasznos, hiánypótló könyvet állított össze. A könyvet Dr. Nagy Ferenc urológus onkológus főorvos lektorálta.

  A könyv hagyományos, papír alapú formában, valamint digitális (EPUB és PDF) formátumban is kapható.


  Akik már elolvasták


  Veress Zsuzsa gyermek- és ifjúsági pszichoterapeuta, gyógypedagógus

  Egy kiváló könyv a bepisilés lehetséges okairól és kezeléséről. Tele van hasznos, praktikus és könnyen alkalmazható tanácsokkal és ötletekkel, melyek hozzájárulhatnak a probléma megszüntetéséhez. Külön öröm számomra, hogy a szerző részletesen foglalkozik a bepisilés hátterében álló leggyakoribb pszichés okokkal is. A kötetben számos sikerrel kezelt, konkrét eset található, ami hatékony segítséget nyújthat a hasonló cipőben járóknak. Jó szívvel ajánlom a könyvet minden érintett felnőttnek, minden szülőnek, akinek a gyermeke bepisil és azoknak is, akik szakmájuknál fogva gyermekek nevelésével foglalkoznak.

  Orbán Miklósné óvodapedagógus, intézményvezető

  „A probléma adott, bepisilés mindig volt, van és lesz, ha beszélünk róla, ha nem. A könyvben található rengeteg eset közül több is bizonyítja, hogy bizonyos esetekben komoly szerepe lehet a pedagógusoknak is a bepisilés megelőzésében és megoldásában.Minden kollégának szívből ajánlom ezt a hasznos és tanulságos könyvet! Ha a benne foglaltak alapján akár csak egy kisgyermeken lehet segíteni, már megéri elolvasni.”

  „Ajánlom a könyvet mindenkinek, tele van hasznos infókkal és valódi sztorikkal. Én már elolvastam mindent, amit megtaláltam a neten ebben a témában, de ez a könyv még mindig adott újdonságokat, de a legjobb az volt, hogy találtam egy majdnem ugyanolyan sztorit, mint a miénk és le van benne írva, hogy annak a gyereknek mi segített. Már el is kezdtük mi is, remélem, elmúlik nálunk is.”

  - Buzás Szabina, három gyerek anyukája

  „Édesanyám miatt vettem meg a könyvet, de mivel érdekelt a gyerekekkel foglalkozó rész is, azt is elolvastam. Jómagam is pedagógus vagyok és láttam már kacifántos dolgokat, bepisilős gyerek is járt hozzám, nem is egy. De még így is elképesztő volt látni a történeteken keresztül, hogy a gyerekek micsoda változatos problémákkal a fejükben élik át a mindennapokat, miközben próbálnak megfelelni a velük szemben támasztott követelményeknek. Kollégáknak is tanácsos lenne elolvasni, mert azt hiszem, hogy nagyobb a felelősségünk ebben a témában, mint gondolnánk.”

  - Lantos Péterné, pedagógus

  „Kíváncsiságból vettem meg a könyvet, mert évekig küzdöttem a problémával, titkoltam, ahogy csak tudtam. És most végre kinyílt a szemem, mert a könyv olvasása közben rájöttem, mi volt az oka a bepisilésemnek. Olvastam a különböző történeteket és találtam egy olyat, ami kísértetiesen hasonlított az enyémre. Annak a szeretet nélkül felnövő kisgyereknek a sorsa könnyet csalt a szemembe. Még most is - e sorok írása közben is – ő jár a fejemben, aki elbújva, a szekrényből volt kénytelen leskelődve végignézni olyan eseményeket, amelyeket nem lett volna szabad látnia. Szomorú volt olvasni, ahogyan a maga módján bepisiléssel dolgozta fel a saját helyzetét. És a legszomorúbb, hogy olyan, mintha rólam írták volna az egészet, csak más felállásban. Eddig azt hittem, hogy azért pisiltem be, mert beteg voltam. A könyvnek köszönhetően végre megkönnyebbültem, hogy nem voltam beteg és a bepisilés nem az én hibám volt. Ajánlom mindenkinek a könyvet, aki érintett a problémában.”

  - Z. Laura

  „Nagyon hasznos könyv, nekem az óvodás rész segített sokat, mert miközben olvastam, azt hiszem, rájöttem, hogy nálunk mi a baj. Remélem, hamar el fog múlni a kislányunk bepisilése.”

  - Török Andrea

  „Kedves Judit, hálásan köszönöm a könyvet, az életem máris óriásit változott pozitív irányba, pedig egy hete vettem meg. Úgy tettem, mint a könyvben az a fiatalember, aki nem akart agykurkászhoz menni és én is pozitív választ kaptam. Ön gondolom tudja, mire gondolok. :-) Kérem, nyilvánosan ne írja ki a nevem, túl sokan ismernek a városban, de mindenképpen szerettem volna megköszönni - egy végtelenül hálás olvasó.”


  „Nagyon jó könyv, nekünk rengeteget segített! A történetek rávilágítanak arra, hogy milyen komoly felelősség terheli a felnőtteket. A pozitív környezettel összefüggésben például azzal is szembesülhetünk a könyvben, hogy bár annak ellenére, hogy mi magunk a legjobb szülőnek képzeljük magunkat, mégis előfordulhat, hogy mi vagyunk a konkrét kiváltó okai az eredménynek. Nevezetesen annak, hogy a gyermekünk újra bepisil! Mondhatnánk: A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve! Én őszintén magamba néztem és be kell ismernem, tényleg volt hozzá közöm, hogy a kislányom újra elkezdett bepisilni. Hála a könyvnek, szerencsére ez már csak a múlt!” Dr. K. Szilvia

  „Az anyukám látta meg a könyvet valahol a neten és megvette, mert a gyerekünk hetedikes és még álmában bevizel. Találtunk a könyvben hasonló eseteket, mint a miénk és olyan tanácsokat, amiről még eddig nem hallottunk. (Amúgy az orvosi kivizsgálás szerint a gyerekünknek nincs szervi baja. Azt mondták pelenkázni kell és majd elmúlik a dolog.) De ez nagyon zavaró és nyomasztó helyzet, mert a gyerek egyetlen éjszakát sem mer idegen helyen aludni, annyira szégyelli magát miatta. Nagyon be is gubózott emiatt. De már egy ideje csináljuk a könyvben tanácsolt dolgokat, (kb. egy hónapja) és sokat haladtunk pozitív irányba. Már olyan is volt, hogy átaludta az éjszakát és csontszáraz pelenkával ébredt és már kétszer magától felébredt a vizelési ingerre és időben kijutott a wc-re vizelni. Hálás vagyok anyukámnak, hogy megvette a könyvet. Meg annak is, aki írta, mert eddig nem találtunk ilyet. Köszönjük szépen!!” H. Kata


  "A kislányom szeptemberben kezdi az ovit, de sajnos lassan haladtunk a szobatisztasággal. A bölcsiben már néha sikerült száraznak maradni, de otthon soha. A könyvnek hála, nagyon jól haladunk. Köszönöm a sok jó tanácsot és ötletet. Örülök, hogy megvettem, már nincs bennem para az ovi miatt." Kerekes Kata


  "Hasznos könyv. Az esetekből rájöttem, mi lehet a gond nálunk. Azóta sokat javult a helyzet."

  B. Anita


  "Nagyon örülök, hogy a neten megtaláltam ezt a könyvet. Még nem szűnt meg teljesen a kisfiam bepisilése, de már csak nagyon ritkán fordul elő. Sokat sírt miatta, végre megnyugodott. És én is." Pataki Klaudia

  100%-os elégedettségi garancia

  A letölthető, digitális könyv megrendelése esetén semmit nem kockáztatsz a vásárlással. A Bepisilés - Okok és kiutak e-könyv megvásárlása esetén ugyanis 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. A garanciát az e-könyv megvásárlása után, a letöltéshez szükséges linket tartalmazó e-mail kiküldése napjától számított 30 napig érvényesítheted. Ha úgy gondolod, hogy a könyv nem adott semmi újat, egy szemernyi hasznos információt sem találtál benne, akkor írj egy e-mailt az info@bepisiles.hu címre a bankszámlaszámod adatainak megadásával. Nem kell magyarázkodnod, csak annyit írnod, hogy kéred vissza a pénzt és a vételár pár nap múlva a számládon lesz. A 30 napos pénzvisszafizetési garancia a papír alapú könyvre nem vonatkozik.


  Rendeld meg most a könyvet!

  Milyen extra hasznod lesz belőle?

  Rengeteg időt spórolsz

  • Nem kell a legkülönfélébb okok és kezelési lehetőségek után kutatnod.
  • Nem kell latin kifejezésekkel teli, tudományos nyelvezetű szakkönyveket olvasnod
  • Nem kell hónapokat töltened idegen nyelvű szakkönyvek fordításával.
  • Nem kell hasonló problémával küzdőket keresned.

  Mindezt már megtették helyetted.
  Neked kényelmesen hátradőlve csak el kell olvasnod a könyvet.

  A könyv ára: 2.490 Ft


  A számos megtörtént eseten keresztül bepillanthatsz más családok életébe, így több oldalról láthatod a problémás helyzetet, többféle megoldási lehetőséggel találkozol és olyan következtetésekre juthatsz, amire egyáltalán nem gondoltál volna. Bár nincs két tökéletesen egyforma eset, a rengeteg egyéni történetnek köszönhetően mégis könnyen előfordulhat, hogy egy hasonló szituációban, mint a tiéd, megtalálod a megoldást.